COMUNICAT DE SOLIDARITAT DES DE FELANITX

A la passada manifestació de dia 30 de desembre del 2010, es varen produir uns incidents quan la polícia espanyola i un grup de ciutadans que cridaven consignes feixistes, intentaren agradir a la gent que es manifestava pacíficament pels carrers de Palma.

La manifestació estava emmarcada dins els actes reivindicatius de la Diada de Mallorca, i les persones que foren increpades i atacades es trobaven dins el Bloc de l’esquerra independentista. Aquest bloc tenia un servei d’ordre propi per vigilar que no es produissin incidents dins la manifestació, d’aquesta manera el servei d’ordre va fer un cordó per tal que la cosa no acabàs d’una forma tràgica. Dies més tard, les persones del servei d’ordre que havien fet el cordó foren detingudes i acusades de participar en aquests incidents.

L’acusació, farcida de mentides i contradiccions, demana més de 9 anys de presó per diversos delictes a unes persones que tan sols protegiren els manifestants dels ciutadans exaltats feixistes i de la polícia espanyola. És per això que consideram des dels diversos col·lectius que signam aquest manifest que es deu a una persecussió política i ideològica contra aquelles persones que lluiten per una Mallorca lliure i justa. Són quatre independentistes que fa anys que estan activament dins els moviments socials i polítics de Mallorca, i que ara són castigats per la seva implicació.

Des del poder ens recorden cada dia que si molestam acabarem amb casos repressius, però no hem de tenir por, perquè som moltes les que cada dia ens aixecam somiant i lluitant per un futur digne, i la nostra millor arma és la solidaritat. És per això que des dels moviments socials i polítics de Felanitx i Portocolom volem demanar l’absolució per les quatre persones acusades i recordar a aquells que ens malgovernen que som molts i que hem despertat.

Guillem, David, Sílvia i Robert: absolució!

Felanitx en Moviment, Bloc per Felanitx, Assemblea de Portocolom, Endavant i Alerta Solidària.