ACTES DE SUPORT ALS INDEPENDENTISTES MALLORQUINS

El proper cap de setmana, dies 30 i 31 de març, Manacor i Sóller organitzen actes de suport a les 4 independentistes imputades resultes de la manifestació de la Diada de Mallorca de l’any 2010.

A la Diada de Mallorca de 2010 es varen produirdiversos incidents quan la policia espanyola i un grup de feixistes atacaren la manifestació de l’Esquerra Independentista. Dies més tard quatre independentistes, dos d’ells militants d’Endavant (OSAN), foren detinguts i acusats, en un expedient farcit de mentides i contradiccions, de participar en aquests incidents.

A hores d’ara aquestes quatre persones, compromeses en la lluita per la independència i el socialisme als Països Catalans, s’enfronten a una petició fiscal desorbitada: 9 anys de presó en total i més de 13.000 euros de multa.

És per això que el grup de suport ha organitzat aquestes xerrades de les imputades, i un sopar per recollir fons per a la defensa.

Xerrada + sopar antirepressiudivendres 30 de març, a les 21h, al local de l’OCB de Manacor (Carrer de Jaume II, nº15, porta B).

Xerrada + sopar antirepressiu: dissabte 31 de març,a les 20h, al Casal La Victòria de Sóller (Carrer Victòria)

Vos hi esperam a totes: perquè si ens toquen a una, ens toquen a totes!

Robet, Sílvia, David i Guillem…ABSOLUCIÓ!

La repressió mai ens tallarà les ales!