Endavant (OSAN) Mallorca sobre els 4 independentistes imputats pels aldarulls del 31-D

El passat mes de gener 4 militants de l’Esquerra Independentista de Mallorca (EIM), dos d’ells membres d’Endavant (OSAN), varen ser detinguts per la policia espanyola, acusats injustament de causar els incidents de la manifestació de la Diada de Mallorca de l’any 2010.

Durant aquest any el procés judicial ha anat avançant i, a hores d’ara, el fiscal demana tres anys de presó per un dels joves, i dos per als tres restants, a més d’unes multes que pugen a 13.000€.

Des d’Endavant (OSAN) volem remarcar una vegada més que aquests militants no han comés cap dels actes que se’ls imputen. Com ja vàrem dir quan foren detinguts, responsabilitzam a la policia espanyola dels fets succeïts al final de la manifestació. Fou ella la que no impedí les agressions feixistes i la que entrà al bloc de l’Esquerra Independentista agredint als manifestants sense cap motiu ni provocació. Cal afegir que a hores d’ara no s’ha iniciat cap procés contra els feixistes provocadors que iniciaren els incidents, la qual cosa mostra, del bell nou, la complicitat entre l’extrema dreta i la policia espanyola, així com la persecució i criminalització que pateixen l’independentisme i els moviments populars a Mallorca.

Des de la nostra organització volem deixar ben clar de bell nou que ni aquests militants ni l’Esquerra Independentista ens arronsarem davant la repressió; per això durant els actes d’aquesta Diada de Mallorca donarem a conèixer el cas mitjançant actes, xerrades, accions durant la manifestació, i tot allò que considerem necessari per a socialitzar el cas de les 4 independentistes mallorquines.

Finalment, volem mostrar la nostra solidaritat i suport a tots els militants i persones que pateixen la repressió a la nostra illa, i molt especialment a les persones que àra mateix estan patint una autèntica cacera de bruixes pels aldarulls causats per la policia local durant les festes de Sant Agustí d’enguany a Felanitx.

La repressió mai ens tallarà les ales!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s